Poker mer populært i Norge enn noensinne!

For bare et par år siden åpnet myndighetene i Norge opp for at NM kunne bli arrangert lovlig på norsk jord. Det vil si at en liten del av NM arrangementet går av stabelen på høsten i Norge, mens resten av Poker NM arrangeres i Dublin på våren. Flere og flere poker interesserte engasjerer seg mer og mer i pokermiljøet, og er du en av dem bør du holde deg oppdatert.

Poker er ikke bare flaks

Inntrykket av pokerspillet i Norge blant veldig mange amatører var, bare for noen år siden, at dette var et spill på lik linje med bingo, Lotto og spilleautomater. Hadde du bare flaks, så vant du. Men norske amatører og pokerinteresserte nå har innsett at poker krever mye mer enn bare flaks. Flere norske spillere bruker nå mye mer tid på å lære gjennom å spille mye poker, og norsk poker kan spilles både online og offline.

Strategier og kunnskap

Skal du bli en god pokerspiller trenger du mye kunnskap om de viktige tingene før du setter deg ned ved et pokerbord, i hvert fall om du har ambisjoner. Du må ha kunnskap om posisjon og spillermentalitet, og du må kunne «lese» bordet. Du er avhengig av en god strategi. Et godt sted å starte er å ta del i Norsk Poker sin pokerskole.

Norske spillere profilerer seg godt

Etterhvert har flere norske poker spillere klart å profilere seg godt, både gjennom sponsorer og andre samarbeidspartnere. Mange av de norske spillerne som klarer å spille seg til sluttfasen i NM er etterhvert også godt kjent utenfor Norge, som f.eks. Silje Nilsen som representerer GUTS.com. En annen spiller du bør få med deg er pokerbragden Johnny Lodden, en norsk proff spiller som er mye rundt i verden og spiller store pokerturneringer.